-
logo
Повернутись

Інтернет провайдер у Дніпрі - ДОМОНЕТ

Бажаючи підключити домашній інтернет у Дніпрі, достатньо вибрати одного з доступних у Києві провайдерів. Здається, все просто, але є деталі, на які варто звернути увагу.

 

Стабільність, швидкість та відсутність лагів

Навряд чи можна знайти людину, яка активно користується інтернетом, яка б ніколи не стикалася з проблемами. Раптове відключення, падіння швидкості, лаги в онлайн-іграх або перегляд потокового контенту. Це негативно впливає на нервову систему. На 100% виключити подібні проблеми неможливо, але їх можна звести до мінімуму, якщо вибрати основним провайдером «ДОМОНЕТ». Він є частиною міжнародної мережі WNET, що забезпечує низький пінґ на зарубіжні сервери.

Крім того, не всі інтернет-провайдери, що охоплюють Дніпро, здатні запропонувати гігабітний доступ з телебаченням за ціною 195 грн.

  • доступ до особистого кабінету через Telegram;
  • оренду Wi-Fi роутерів Mikrotik та медіаплеєрів;
  • знижку до 20% постійним клієнтам на щомісячну абонплату;
  • 7-денний кредит;
  • безкоштовне SMS-інформування;
  • можливість збереження актуальних умов договору при переїзді в інше місце, де є покриття «ДОМОНЕТ», тощо.

Ви можете перевірити можливість підключення інтернету в Дніпрі для приватного сектору та багатоквартирних будинків, відкривши карту покриття, обравши цікавий для вас район та адресу.

 

Щедрі бонуси під час переходу до «ДОМОНЕТ»

Щоб мотивувати абонентів інших провайдерів перепідключитися, у розділі акцій є вигідні пропозиції. За їх допомогою ви зможете заощадити до 1000 грн. Також встановлено мінімальну акційну вартість підключення — лише 1 грн.

arrowUp